Onze behandelingen

Acupunctuur Therapie

Acupunctuur heeft tot doel via het herstel van onze energiebalans de symptomen van een bepaalde aandoening te behandelen. De klassieke Chinese geneeskunde ziet een aandoening als een verstoring van ons algemene welzijn van onze energiebalans.

Tuina Therapie

Tui-Na wordt onder andere gebruikt voor het opheffen van blokkades, het stimuleren van de bloedsomloop, het bevorderen van de energie circulatie, het reguleren van de organen en het zenuwstelsel.

Voetreflex therapie

Voetreflex therapie kan worden toegepast bij klachten aan spieren, botten, huid of gewrichten zoals: (sport)blessures, verzwikkingen, botbreuken, bursitis, RSI, carpaal tunnelsyndroom, hielspoor en meer.

Lichttherapie

Lichttherapie is een behandeling van lichaam en geest waarbij gebruik wordt gemaakt van de helende werking van licht. Licht heeft veel invloed op onze biologische klok en gezondheid.

Kruidentherapie

Chinese kruiden zijn in het Westen veel minder bekend dan acupunctuur of massage, terwijl de mogelijkheden veelvuldig zijn. Chinese kruiden kunnen bij zeer uiteenlopende klachten een fantastisch resultaat geven.

Massages

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen.

Tuina massage

Tuina-massage werkt diep door in het spierweefsel, de botten en pezen maar ook in het zenuwstelsel.

Rug- schouder- en nek Massage

Middels een rug- schouder- nekmassage kunnen klachten ontstaan door stress, overbelasting en een verkeerde houding worden verholpen

Sportmassage

De sportmassage is een krachtige massage die is bedoeld om het lichaam weer in balans te krijgen. Er is bij deze massage extra aandacht voor de spieren waarbij er gebruik wordt gemaakt van diepe en langzame massagetechnieken.

Voetreflex massage

Voetreflexologie weerspiegelt het gehele lichaam op de voeten. De filosofie erachter is dat bepaalde organen en lichaamsdelen/systemen in verbinding staan met specifieke zones op de voet.

Stoelmassage

Stoelmassages worden steeds vaker ingezet als middel tegen stress en andere werkgerelateerde klachten omdat je tijdens de massage volledig kan ontspannen.

Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage zorgt ervoor dat de spieren zich ontspannen maar gelijktijdig versterken en je huid steviger wordt, het vermindert stress, verbetert de bloedsomloop en zorgt voor het verwijderen van afvalstoffen

Hoofdmassage

Door een hoofdmassage verdwijnen direct alle spanningen waardoor je je meteen lekkerder voelt. Spanningen kunnen ervoor zorgen dat er minder bloed naar je hoofd stroomt.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een bijzonder moment in het leven maar vaak ook een periode die niet altijd over rozen gaat en gepaard kan gaan met misselijkheid en vermoeidheid.

Anti-cellulitemassage

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, wordt veroorzaakt door onderhuidse vetophopingen.

Cupping

Cupping gebruikt zuigkracht (vacuüm) om de huid en het onderliggende weefsel te behandelen. De glazen cups worden op de huid geplaatst en vacuüm gezogen, waardoor ze het ondergelegen weefsel omhoogtrekken.

Guasha

Met een gepolijste jadesteen of hoorn van een waterbuffel wordt er over de huid geschraapt wat kleien onderhuidse bloeduitstortingen kan veroorzaken die na 2 tot 4 dagen zullen verdwijnen.